Hos oss kan du köpa möbler av återvunnet trä och metall direkt på nätet!

Vi strävar efter att kunna erbjuda fantastiska möbler till riktigt bra priser.

Alla produkter köps direkt från utvalda fabriker i Rajasthan i Indien och alla möbler är handgjorda och i solitt trä. Jag besöker själv fabrikerna regelbundet.

Eftersom vi inte har några mellanhänder kan leveranserna för de varor som inte finns på lager ibland vara 12-16 veckor, men vi försöker vara så tydliga som möjligt med vilken leveranstid du kan förvänta dig för den möbel just du vill ha. Vi hoppas förstås också att våra fina möbler är värda att vänta på :)

Vi arbetar också med små kollektioner så ibland blir det tyvärr så att en kollektion tar slut och inte går att beställa igen.

Har du frågor eller vill veta mer om oss eller våra möbler är du alltid välkommen att ta kontakt.

Möbler av återvunnet trä

Våra fabriker i Indien tillverkar främst möbler av åtevunnet trä och de skickliga hantverkarna förvandlar det återanvända träet till fantastiska och unika möbler. Träet har i de flesta fall tillvaratagits från gamla byggnader och dörrar och eftersom det tidigare ofta varit målat så får varje möbel din egen unika karaktär, struktur och färgskiftning. Det återvunna träet är dessutom mycket tåligt.

Här nedan ser ni en bild av en av våra fantastiska möbler av återvunnet trä, detta soffbord är från vår kollektion Sevilla som "icke-tillrättalagd" serie där man ser mycket tydligt att träet varit använt tidigare. Längre ner ser ni också bilder som visar träet när det köps in a fabrikerna, innan "förvandlingen" har börjat.

 Efter...

 

..och före..

  

Produkter

Att Handla

Om oss