• Fri frakt!
  • Smidig betalning med Klarna!
  • 30 dagars ångerrätt!

Designade sittmöbler

Här hittar du alla våra spännande sittmöbler. Det är stolar, barstolar, pallar och bänkar. De flesta är tillverkade i industriell stil eller i den stramare moderna stilen. Alla våra sittmöbler är handgjorda och tillverkade av metall, läder eller trä. Vi hoppas att du kan hitta en stol, barstol eller pall som gör det där lilla extra för just ditt hem eller din lokal. Kanske vill du bara ha en enda möbel som en fin detalj eller så vill du fylla en hel restaurang.

De flesta stolarna och barstolarna fungerar bra både i privata och i offentliga lokaler, men är du osäker så kontakta gärna oss med frågor. Alla möbler är färdigmonterade vid leverans och vi erbjuder alltid fri frakt.

Angående möbelvård så behandlas läder med fördel med mjukgörande medel. Det gör att lädret åldras vackert och inte riskerar att spricka. Sitsar av återvunnet trä går bra att olja in för att förlänga livslängden och skydda mot fläckar.

Våra sittmöbler passar fint tillsammans med våra bord och förvaringsmöbler! Sittmöblerna levereras färdigmonterade till din dörr eller till utlämningsställe och vi erbjuder alltid fri frakt.

Produkter

Att Handla

Om oss