• Fri frakt!
  • Smidig betalning med Klarna!
  • 30 dagars ångerrätt!

Bord

Här hittar du alla våra vackra bord. Alla borden är handgjorda och mycket robusta. Vi säljer alla typer; matbord, soffbord, avlastningsbord, barbord & cafebord. Vi säljer även lösa underreden av gjutjärn och metall för den som vill designa sitt eget unika bord.

Borden är handgjorda med skiva av återvunnet trä eller metall och underredena är tillverkade av gediget gjutjärn. Många av borden är möjliga att höja och sänka vilket ger gör att man kan variera mellan att ha matbords- och barbordshöjd.

För dig som vill ha hjälp med att designa ditt eget unika bord går det bra att kontakta oss så sätter vi dig i kontakt med den skickliga lokala snickare i Sverige som vi samarbetar med och som kan bygga om våra bord eller tillverka egna, helt unika, bord.

Bordsskivorna av trä är behandlade med oljevax i fabriken, men det är viktigt att de behandlas ordentligt både innan man börjar använda dem och sedan löpande under bordsskivans livslängd. Före första användning rekommenderar vi därför att skivorna behandlas med olja både på undersidan och ovansidan.

Vi har snygga stolar, barstolar och bänkar, som passar utmärkt tillsammans med våra bord. Kolla gärna in dem och se om det är någon som passar dig!

Produkter

Att Handla

Om oss