Våra möbler

My home my way strävar efter att erbjuda vackra möbler av av återvunnet trä och i industriell stil.

Alla inköp görs direkt från utvalda fabriker i Rajasthan i Indien och alla möbler är handgjorda och i solitt trä. Jag besöker själv fabrikerna regelbundet.

Eftersom jag inte har några mellanhänder kan leveranserna för de varor som inte finns på lager ibland vara 12-16 veckor, men jag försöker vara så tydliga som möjligt med vilken leveranstid du kan förvänta dig för den möbel just du vill ha. Jag hoppas förstås också att en fin möbel kan vara värd att vänta på :)

Jag arbetar också med små kollektioner så ibland blir det tyvärr så att en kollektion tar slut och inte går att beställa igen. Vissa produkter tillhör också vintagekollektionen, där varje ex är helt unikt. 

Har du frågor eller vill veta mer om oss eller våra möbler är du alltid välkommen att ta kontakt!

Möbler av återvunnet trä
Våra fabriker i Indien tillverkar främst möbler av återvunnet trä och de skickliga hantverkarna förvandlar det återanvända träet till fantastiska och unika möbler. Träet har i de flesta fall tillvaratagits från gamla byggnader och dörrar och eftersom det tidigare ofta varit målat så får varje möbel din egen unika karaktär, struktur och färgskiftning. Det återvunna träet är dessutom mycket tåligt. De sprickor/ojämnheter och färgrester som finns kvar på möblerna ger dessutom varje möbel en helt unik karaktär.'

Möbler av metall
Våra metallmöbler är riktigt gedigna och håller i många många år. Det man ska komma ihåg är dock att eftersom de är tillverkade för hand förekommer ibland märken och spår från verktyg. Men, det faktum att de inte är serietillverkade ger också varje möbel ett unikt uttryck.

Jag hoppas förstås att du älskar våra möbler lika mycket som jag gör!

Lovisa
Ägare och grundare, My Home my way.