Om oss

My home my way erbjuder möbler i industriell stil och av återvunnet trä.

Jag heter Lovisa Håstad och det är jag som har driver MY HOME. My way.

Jag startade företaget 2012 och min ambition är att kunna erbjuda riktigt fina, gedigna och karaktärsfulla kvalitetsmöbler till vettiga priser. ​Möbler som sticker ut, helt enkelt. Jag arbetar direkt med 3 st fabriker i Indien och har inga mellanhänder.

Inredning i vår webbutik

Större delen av vår försäljning sker via webbutiken, men vill du ändå ”titta och känna” på produkterna så har vi återförsäljare som säljer vissa delar av vårt produktsortiment. Kontakta mig eller gå in på fliken "Våra återförsäljare" om du vill veta vilka våra återförsäljare är och var i landet de finns.

Om du beställer via webshopen så skickas möblerna antingen hem till den adress du angivit vid beställningen eller så kan man hämta på vårt lager i Helsingborg. Mindre skrymmande produkter, som sängbord och pallar, skickas till utlämningsställe.

Jag vill gärna utveckla min verksamhet för att kunna erbjuda attraktiva produkter till försäljning och därför vill jag också passa på att uppmana alla som är inne på myhomemyway.se; tyck till – Är det snygga möbler, fula? är det något du saknar? Vill du ha andra mått och färger? Skicka gärna ett mail till info@myhomemyway.se eller gör en kommentar på facebook eller Instagram.

Hjärtligt välkommen till My home my way!

Lovisa