• Fri frakt!
  • Smidig betalning med Klarna!
  • 30 dagars ångerrätt!

Matbord

Här hittar du våra fantastiska matbord, de flesta med skiva av återvunnet trä och med underrede av återvunnet gjutjärn. Vissa av borden går att höja och sänka så att man kan variera mellan matbordshöjd och barbordshöjd.

Missa framför allt inte vårt vackra bord med rakt gjutjärnsunderrede - MRC-16. Det är vackert och tåligt, men också väldigt praktiskt då man kan sitta vid bordsbenen utan att det blir trångt - därmed sparar man mycket plats. Man kan köpa bordet med eller utan förlängningsskivor.

Borden och storlekarna som finns i webshopen ingår i vårt standardsortiment, men för vissa bordstyper är det möjligt att specialbeställa storlek eller färger. Kontakta gärna oss för att få veta mer!

Innan man börjar använda våra bord är det viktigt att träskivan oljas in. Det gör man sedan löpande under bordsskivans livslängd. Instruktioner för inoljning skickas i samband med att bordet levereras.

Vi har stolar som passar mycket bra till våra matbord. Kolla gärna in sortimentet. Och vill du ha praktiska förvaringsmöbler som passar bra tillsammans med matborden, så hittar du sådan hos oss! Och om du har din egen bordsskiva så har vi fina bordsunderreden i gediget gjutjärn som kan köpas separat"

Produkter

Att Handla

Om oss