• Fri frakt!
  • Smidig betalning med Klarna!
  • 30 dagars ångerrätt!

Unika förvaringsmöbler

Här hittar du våra unika förvaringsmöbler. Vi har skåp, byråer, bänkar och annan praktisk förvaring. möbler är handgjorda i små serier och tillverkade av skickliga hantverkare i Indien. Möblerna är tillverkade av trä, återvunnet trä och metall. Metallskåpen har en industriell, lite rå design och de finns både som vitrinskåp och som skåp med heltäckande dörrar. Metallen finns i olika färgvarianter; naturfärgad metall, svart, vitt, koppar och mässing.

Möblerna har mycket karaktär och vi hoppas du ska hitta något som passar hemma hos dig och gör det där lilla extra för just ditt hem, oavsett om du bara vill ha en enda möbel från oss eller om du vill inreda hela ditt hem i den industriella eller färgsprakande stilen.

Våra skåp är underhållsfria och hålls enklast rena genom att man torkar av dem med en fuktig trasa då och då.

Ta också gärna en titt på våra pallar och speglar. De brukar vara fia att kombinera tillsammans med våra förvaringsmöbler. Och såker du något helt unikt till ditt hem, som bara du har, så kika in i vår produktkategori, "Vintage - Unikt" , där hittar du gamla möbler som bara finns i ett enda ex, direkt importerade från Rajasthan i Indien.

Produkter

Att Handla

Om oss